Novinky v e-shopu

Do nabídky e-shopu www.tvorilci.cz jsme přidali nové zboží:

pro příznivce techniky decoupage jsme přidali velké množství rýžových a soft papírů s nádhernými motivy a spoustu ubrousků. Pro dekorování ubrousky, papíry, ale také např. malováním jsme do nabídky zařadili dřevěná ramínka, čajník – věšáček se 4 kolíčky, skříňku na klíče a tři druhy dřevěných srdíček k zavěšení. Naskladněny opět byly oblíbené krabičky o rozměrech 16x10x4cm. Při decoupage můžete také využít nově zařazenou dekorační křišťálovou tříšť.

Pro techniku PERGAMANO jsme přidali další dva odstíny inkoustů TINTA – pastelově růžovou a pastelově modrou, bílé gelové pero od výrobce Pergamano International. Jistě také při této technice využijete dekorační papírové květy a pokud při zdobení svých přáníček a obrázků pracujete s Paper Peny a Gloss Gely, oceníte výbornou pomůcku – držák na peny.

Dalším doplněným zbožím v e-shopu jsou korálkové sety – dvě sady VivaDora v černobílém a barevném provedení, přidány byly stužky se zapínáním ve dvou nových barvách, korálky perličky – mašličky v barvě světle modré a korálky s otvorem mimo střed.

Pro ty z Vás, kdo rádi modelují, jsme doplnili další odstíny hmoty Premo, která získává stále větší oblibu. Jde o barvy denim, olivovou a antickou zlatou. Přidáno bylo dřevěné modelovací nářadí a vykrajována ve tvaru písmen.

Rozhodně nepřehlédněte: 

VivaDora set na šperky "Colors"
VivaDora set na šperky "Colors", jen za 513,- Kč
Startovací set My Paper World, jen za 444,- Kč
Scrapbook - Startovací set My Paper World, jen za 444,- Kč
Pardo MICA clay, jen za 55,- Kč
Pardo MICA clay, jen za 55,- Kč
Mirror -  zrcadlová barva, jen 236,- Kč
Mirror - zrcadlová barva, jen 236,- Kč
US

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *