Decoupage od paní Nadi

Už jste někdy přemýšleli jak opravit a zachránit starší dvěvěný kousek nábytku, třeba poličku, komodku nebo židli? Zkuste decoupage. Paní Naďa touto technikou úžasně zrenovovala židli. Ozdobila ji rýžovými papíry s růžemi a použila také techniku šablonování. Vznikl tak nádherný a originální kousek nábytku. Zkusíte to také? Paní Nadě moc děkujeme za fotečku.

Dekorace od paní Zdeňky

Paní Zdeňka vyrobila originální dekoraci. Jde o dva dřevěné jehlany, z nichž jeden nemá špičku (komolý jehlan). Komolý jehlan je ozdoben malbou a šablonováním tak, aby představoval dům. Druhý jehlan je ozdoben barvami a glitrovou pastou a představuje strom. Bezva nápad, co říkáte? Moc děkujeme za nádherný příspěvek.

Krabička s dívkou – decoupage od paní Ivany

Máme pro Vás další fotografie krabičky, kterou ozdobila paní Ivana obrázkem dívky s růžemi. Také tuto krabičku zdobí na bocích a uvnitř tapetový vzor na stěnách a na víku reliéfní pásky. Všimněte si také krásného kování na krabičce. Příspěvek rozklikněte a prohlédněte si další fotografie této krabičky. Mockrát děkujeme za příspěvek!

Krabička s romantickým obrázkem od paní Ivany

Od paní Ivany už z našeho blogu znáte kulaté dózičky a také krabičky s dívkami. Nyní nám poslala fotografii krabičky, kterou vyzdobila romantickým obrázkem. Určitě si příspěvek rozklikněte a prohlédněte si další fotografie krabičky. Paní Ivance mockrát děkujeme!