Krabička s romantickým obrázkem od paní Ivany

Od paní Ivany už z našeho blogu znáte kulaté dózičky a také krabičky s dívkami. Nyní nám poslala fotografii krabičky, kterou vyzdobila romantickým obrázkem. Určitě si příspěvek rozklikněte a prohlédněte si další fotografie krabičky. Paní Ivance mockrát děkujeme!

Krabička s dívkou – decoupage od paní Ivany

Přinášíme Vám další krabičku, kterou ozdobila paní Ivana obrázkem dívky mezi růžovými růžemi. Také tuto krabičku zdobí tapetový vzor na stěnách a reliéfní prvky. Všimněte si také zajímavého kování na krabičce. Příspěvek rozklikněte a prohlédněte si další fotografie této nádherné krabičky. Mockrát děkujeme!

Krabička s dívkou – decoupage od paní Ivany

Od paní Ivany už z našeho blogu jistě znáte nádherné kulaté dózičky, které sama vyrábí a poté dekoruje ve stylu vintage. Nyní nám poslala fotografie krabiček, které vyzdobila obrázky dívek s růžemi. Krabičky jsou nádherné a my Vám je postupně všechny představíme. Začínáme krabičkou barevně laděnou do starorůžových tónů. Určitě si příspěvek rozklikněte a prohlédněte… Pokračovat ve čtení Krabička s dívkou – decoupage od paní Ivany