Krabička s dívkou – decoupage od paní Ivany

Máme pro Vás další fotografie krabičky, kterou ozdobila paní Ivana obrázkem dívky s růžemi. Také tuto krabičku zdobí na bocích a uvnitř tapetový vzor na stěnách a na víku reliéfní pásky. Všimněte si také krásného kování na krabičce. Příspěvek rozklikněte a prohlédněte si další fotografie této krabičky. Mockrát děkujeme za příspěvek!

Krabička s romantickým obrázkem od paní Ivany

Od paní Ivany už z našeho blogu znáte kulaté dózičky a také krabičky s dívkami. Nyní nám poslala fotografii krabičky, kterou vyzdobila romantickým obrázkem. Určitě si příspěvek rozklikněte a prohlédněte si další fotografie krabičky. Paní Ivance mockrát děkujeme!

Krabička na čokoládové bonbóny od paní Zdenky

Další originální krabičku na čokoládové bonbóny vyrobila paní Zdenka. Krásně ji vyzdobila vystřiženými kvítky. Prohlédněte si také další fotografie této krabičky po rozkliknutí tohoto příspěvku. Moc děkujeme.

Krabička s dívkou – decoupage od paní Ivany

Přinášíme Vám další krabičku, kterou ozdobila paní Ivana obrázkem dívky mezi růžovými růžemi. Také tuto krabičku zdobí tapetový vzor na stěnách a reliéfní prvky. Všimněte si také zajímavého kování na krabičce. Příspěvek rozklikněte a prohlédněte si další fotografie této nádherné krabičky. Mockrát děkujeme!

Krabička s dívkou – decoupage od paní Ivany

Od paní Ivany už z našeho blogu jistě znáte nádherné kulaté dózičky, které sama vyrábí a poté dekoruje ve stylu vintage. Nyní nám poslala fotografie krabiček, které vyzdobila obrázky dívek s růžemi. Krabičky jsou nádherné a my Vám je postupně všechny představíme. Začínáme krabičkou barevně laděnou do starorůžových tónů. Určitě si příspěvek rozklikněte a prohlédněte… Pokračovat ve čtení Krabička s dívkou – decoupage od paní Ivany