Papírové tvoření

Jíťa má ráda ruční práce a hlavně  se zamilovala do papíru. Z papíru dělá všelijaké věci pro potěšení. Na Velikonoce vajíčka, kytičky, na Valentýna srdíčka a na Vánoce hvězdičky, zvonečky a další vánoční motivy.Ukázku své tvorby nám poslala a my její tvorbu představujeme:

 

tvorba z papírutvorba

z papíru

papírové tvoření

papírová tvorba

velikonoční tvorba

papírové

papírové tvoření

Děkujeme!


US

7 komentářů

  1. Dobrý večer,
    tato technika je velmi pěkná a ráda bych věděla jak se jmenuje.
    Děkuji

  2. dobry den rada bych se dozvedela o tomhle tom tvoření postup. Vypda zajímavě a na prvni pohled me zaujal (chtěla bych si to vyzkoušet)

  3. Nejsem si jistá, zda existuje oficiální název této techniky a také oficiální postup. Možná se ozve autorka. Podle mě jde o vrstvení papírových polotovarů vyražených pomocí raznic (děrovaček) a dozdobených samolepkami a scrapbookovými prvky. Nejspíš podle fantazie tvůrce. Jak je vidět, tvoření z papírů nezná meze a vždy vznikne originální a krásné dílko.

  4. Dobrý den kolegyně papírová tvořilko.Také mi učaroval papír a žasnu stále nad novými dílky, které se dají vytvořit. S takto vrstvenými papírovými výrobky se setkávám poprvé a gratuluji. Já se zabývám výrobou netradičních dárkových krabiček, přáníček, kytiček….. Krásné další tvoření.

  5. Moc krásné tvořeníčko, mohla bych vědět jak se dělají ty zápichy??? Jsou skutečně velmi nápadité. Děkuji Eva

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *