Představení vyřezávacích šablon Layered Combi Dies

Nedávno vydaná novinka holandské firmy Nellie’s Choice se dostala konečně ve větším množství do našich rukou a tak bychom ji rádi představili. Layered Combi Dies je série vyřezávacích šablon, kde každý motiv má 3 různá provedení (A, B, C), která lze na sebe různě vrstvit. Vrstvení šablon vytváří velice pěkný reliéfní efekt.

Už po prvním doteku na šablony nás upoutala jejich váha. Je totiž cítit, že šablony jsou těžší, než obvykle podobné šablony bývají. Lze tedy předpokládat, že jsou šablony vyrobeny z kvalitního kovu, který zaručí dobré prořezání a dlouhou životnost při správném nastavení strojku. Většina šablon má rozměr 10,6×15 cm, ale jsou i motivy menší – 10,6×10,6 cm. Všechny jsou povrchově upraveny do světle modré barvy, aby se odlišily zejména od dalšího sortimentu Nellies.

Šablony se prodávají zvlášť po typech. Můžete tedy zakoupit od jednoho motivu pouze jeden nebo všechny tři typy. Kombinovat se dají i jen dva typy ze tří. Zejména díky tomu, že části některých typů šablon jsou upraveny pro vytlačování. Kromě využití celého výřezku lze použít také jen vnitřní části a nalepit je na sebe.

Layered Combi dies jsou vyřezávací šablony, které dodají vašim přáním hloubku, která se jen tak nevidí. Pro jakýkoliv dotaz ohledně šablon Layered Combi dies navštivte e-shop Tvořílci.cz nebo napište na email tvorilci@tvorilci.cz

Přeji krásné tvoření.

Za Tvořílci.cz, Martin

US

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *