Jak na horký embossing

Technika pro vytvoření reliéfu, který je vystouplý oproti okolnímu povrchu pomocí pudru a horkovzdušné pistole. Při horkém embossingu využíváte pomalu schnoucí inkousty, na které nasypte embossingový prášek. Tento se aktivuje zvýšeným teplem a vytvoří reliéf. Je to opravdu jednoduché a efektní. Na vytvoření obrázku, můžete využít motivy razítek, fix s pomalu schnoucím inkoustem (např. Versamarker) nebo… Pokračovat ve čtení Jak na horký embossing

Narozeninový dort

Krásnou ukázku papírové krajky nám zaslala paní Dana. Je to báječná ukázka toho, že v papírové krajce se dají vytvářet nejen přání ale i velké předměty v tomto případě dort, který vyrobila pro svoji maminku k narozeninám. Mamince paní Dany gratulujeme a přejeme všechno nejlepší a paní Daně děkujeme za zaslanou fotografii pro inspiraci.  

Postup pro vytlačování a děrování okrajů

Okraje obrázků a přáníček můžete vytvořit:  za pomoci mřížek multi grid  vytvořit si vlastní okraj Podrobnou nabídku mřížek Multi Grid na Pergamano naleznete v našem e-shopu. Nicméně pro vytvoření vlastních okrajů jsme pro Vás připravili návod, který Vám ve formátu PDF nabízíme ke stažení.